Term and Conditions ( New User must Read )

Term and condition applied once you start placing order on sociallegend.com.my

Sila ambil perhatian sebelum membuat pesanan: 


• Sila periksa semula segala maklumat yang anda isi untuk memastikan kebetulan dan mengikuti arahan yang diberikan, untuk menghindari sebarang masalah dengan pesanan.


• Jika tidak ada status yang ditunjukkan untuk nama perkhidmatan, anggap perkhidmatan tersebut adalah MQ-LQ dan tiada pemulihan (refill).


• Perkhidmatan yang murah biasanya memiliki kadar kehilangan (drop) yang tinggi. Anda boleh memilih perkhidmatan yang HQ (berkualiti tinggi), LOW DROP (kurang drop), atau NON DROP (tidak drop) jika anda ingin mengurangkan kehilangan atau mengelak daripada kehilangan sama sekali.


• Sila ambil screenshot gambar sebelum membuat "ORDER" sebagai rujukan jika terdapat masalah dengan pelanggan selepas pesanan anda berjalan. Ini akan memudahkan anda sebagai ejen server.


• Jangan membuat pesanan untuk akaun/link yang sama jika pesanan sebelumnya masih belum selesai (COMPLETED). Pesanan ganda akan menyebabkan salah satu pesanan terjebak dan jumlah yang anda terima tidak akan mengikut pesanan yang sebenarnya.


• Pastikan akaun/link di setkan kepada awam (PUBLIC). Jika sistem mendapati akaun/link dalam mod peribadi (Private), pesanan anda akan terjebak dan dianggap selesai (COMPLETED).


• Permintaan pembatalan pesanan tidak akan diterima. Kami tidak dapat membatalkan pesanan sama sekali, sistem beroperasi secara 100% automatik.


• Permintaan "SPEED UP REQUEST" hanya boleh dibuat jika pesanan terjebak (Pending, Processing, In Progress) melebihi 48 JAM. Dalam tempoh 48 jam adalah proses yang normal.

🔹 Anda perlu memastikan akaun Instagram anda adalah awam (public). 

🔹 Tiada sekatan khusus yang dikenakan. 

🔹 Anda hanya perlu memberikan username atau pautan akaun anda. 

🔹 Kehilangan pengikut adalah perkara biasa. 

🔹 Kelajuan perkhidmatan mungkin berubah dan tidak menentu. 

🔹 Perkhidmatan akan bermula dalam tempoh 0-48 JAM. 

🔹 Bonus diberikan jika pesanan diselesaikan dalam masa 1 JAM, kecuali dinyatakan sebaliknya. 

🔹 Tiada pemulangan wang jika terdapat kesilapan dalam pesanan atau pautan. 

🔹 Jika pesanan tidak selesai dalam tempoh 1-2 HARI, anda boleh melaporkan ID pesanan untuk pembatalan dan pemulangan wang.


✨ Akaun anda adalah selamat 100% setelah menggunakan Server follower Sociallegend . 

✨ Server kami hanya memerlukan username atau link akaun dan kuantiti yang dikehendaki, password tidak diperlukan . Proses pesanan adalah selamat 100%. 

✨ Follower, Like, dan View berasal dari pelbagai sumber, kecuali dinyatakan sebagai "TARGETED" atau nama negara pada nama perkhidmatan.


⚠️ Sila ambil perhatian bahawa DROP berlaku bukanlah dari Sociallegend sendiri. Kebiasanya adalah dari sosial media tersebut buat Update, Nak selamat beli yang ada tulis REFILL lagi lama REFILL lagi bagus⚠️

⚠️ Sila Ambil Perhatian Bahawa, Speed & Drop Rate Sesuatu Servis Boleh Berubah Apabila Pihak Social Media Membuat Updates & Menukar Algorithm. Dan Harus Diingatkan Bahawa Speed & Drop Rate Servis Tidak Dikawal 100% Oleh Server Kami.
  • REFILL akan diberikan hanya untuk pesanan terakhir yang SELESAI (jika menggunakan pautan/akaun yang sama).
  • REFILL akan diberikan jika jumlah DROP melebihi 200 atau 20% sahaja.
  • Jika anda memerlukan 5000 REFILL, pastikan membuat pesanan 5000 pada satu masa. Jangan pisahkan pesanan.
  • Akaun/Pautan mesti disetkan kepada awam (PUBLIC) semasa proses REFILL. Jika akaun dalam keadaan peribadi, dilarang atau tersembunyi semasa proses REFILL, REFILL akan dibatalkan dengan serta-merta.
  • Jika terdapat lebih daripada 1 pesanan dengan username/pautan yang sama pada masa yang sama (pesanan ganda), TIADA pesanan yang layak untuk REFILL.
  • Pesanan yang telah mengalami DROP melebihi jumlah permulaan tidak layak untuk REFILL, dan permintaan pemulangan wang tidak akan dilayan kerana DROP mungkin disebabkan oleh pesanan sebelumnya dan pembaruan dari platform media sosial.
  • Jika terdapat pertukaran username semasa proses REFILL, REFILL akan menjadi TIDAK SAH (INVALID) dengan serta-merta. Tiada pemulangan wang akan diberikan.
  • Butang REFILL akan muncul di bahagian "SEMAK PESANAN". Anda boleh menekan butang REFILL atau memberitahu admin dengan NOMBOR ID jika ingin REFILL. Pastikan perkhidmatan yang anda beli adalah perkhidmatan REFILL.

Wang baki dalam server ini tidak boleh dikembalikan. Semasa pembayaran, anda telah bersetuju dengan terma dan syarat laman web ini, bahawa tidak boleh mendapatkan wang kembali. Pembayaran ini adalah untuk perkhidmatan servis like , follower , views  dan tidak boleh dikembalikan

Pesanan anda tidak boleh dibatalkan (cancel) selepas anda membuat pesanan di server follower sociallegend. Ini kerana sistem memproses pesanan anda secara automatik dan tidak boleh dibatalkan secara sesuka hati. Walau bagaimanapun, sesetengah perkhidmatan boleh dibatalkan, seperti yang ditunjukkan oleh simbol 🚫, namun ini bergantung pada  perkhidmatan yang anda pilih . pergi ke bahagian "Orders" untuk melihat sama ada terdapat butang "Cancel". Jika tiada, ini bermakna pesanan anda tidak boleh dibatalkan.